Om Kalaspinglan - allt för barnkalaset

Välkommen till Kalaspinglan!

Kalaspinglan är din kalasbutik på nätet där du hittar allt du behöver för att göra ditt barnkalas till något alldeles extra. Idén är att Du på ett enkelt, roligt och tidsbesparande sätt ska kunna beställa allt du behöver i form av papperstallrikar, muggar, dukar, inbjudningskort, ballonger, tårtdekorationer, leksaker till godispåsen, pinator, maskeraddräkter och underhållning m m, från ett och samma ställe.  

Stort utbud av kalasteman

Kalaspinglan har ett stort utbud av kalasartiklar och maskeraddräkter för barn och jag har samlat alla produkter runt olika kalasteman. Du hittar allt du behöver för dukningen i motiv från Star Wars, Disney Prinsessorna, Angry Birds, Ninja Turtles, Lego City, Hello Kitty, Monster High, Super Mario, Smurfarn och många fler. Till dessa finns det dessutom en massa andra roliga och fina kalastillbehör, maskeraddräkter och tårtdekorationer att välja till.

Tårtbild från eget foto

Du kan också få en tårtbild från ett eget foto. Du mejlar då in den bild du vill ha så får du den utskriven på ett sockerark som du sen bara kan lägga på tårtan. Du kan få tårtbilden rund eller rektangulär och med en liten text på om et passar. Det blir garanterat en succé och en stor överraskning för födelsedagsbarnet.

Kalastips

Till många kalasteman ger jag dig också tips på roliga lekar, mat, dekorationer och tårtor. Jag har med andra ord planerat kalaset åt dig – det enda du behöver göra är att välja vilket tema du ska ha på ditt barnkalas.

Underhållning på barnkalas

Jag förmedlar också underhållning till barnkalas i framförallt Stockholms- Malmö-, Göteborgs- och Uppsalatrakten. Du kan alltså få en trollkarl, clown, superhjälte, prinsessa, pirat, häxa, vampyr eller en discotjej som kommer och underhåller och trollar på ditt barnkalas. Ansiktsmålning och figurballonger är också populära inslag på kalaset.

Maskeraddräkter

Kalaspinglan har också mycket fina prinsessklänningar och andra maskeraddräkter, som t ex superhjältedräkter, tv- och filmfigursdräkter, sjörövar- och sjöjungfrudräkter, yrkesdräkter, djurdräkter och maskeraddräkter för halloween. De flesta barn älskar att klä ut sig och att leka olika rollekar främjar också barnens allmänna utveckling på ett positivt sätt.

Vänta ett tag
Sidan laddas

Security System Check: - V8.46 | WFdOFF